Ceardasul unguresc, cu Pompa si Hunor, primadone

martie 02, 2014

Cum astia doi nu mai incap de patrioti ce sunt la aceeasi masa, deoarece, fiindca, pentru ca, “fistecare” dintre ei, are propriile calcule politice, si cum nu este inca post, se poate pune de o mezalianta pe temelia unei case de toleranta    ( a se citi bordel ). Dar toata aceasta scena mioritica, nu ar face nici doua parale, daca pe langa baciul muntean, vrancean si moldovean, nu ar aparea evident si ungurul “ Bulan”, pregatit sa danseze ceardasul guvernarii.

Nu ma mir de loc. Dar deloc. De ce ? Simplu. Pai uitati-va la dansatorii care participa la aceasta “ frumoasa fecioreasca”, si o sa vedeti ca acolo o sa-i gasiti pe voiculesti, opresti, pompisti si hunoristi, toti maestrii ai participarilor la guvernari fara a avea merite, toti fripturisti, toti specializati in formarea de grupuri infractionale, care sunt specializate in devalizarea Romanicai, si umilirea romanilor.

Nu-i departe pana aproape, spune vorba poporului, si o sa vedem ca ceardasul va ajunge dans national, iar ozosep (az a szep ), imnul Romanicai, iar maghiara, limba oficiala.

La naiba, ma mut in Ungaria.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *