A FI SAU A NU FI. DECAT O INTREBARE

martie 04, 2014

 

Se spune ca meritam tot ceea ce ni se intampla. Nimic mai adevarat. Romanica nu are un guvern, deci nu este guvernata de cateva saptamani, romanii in schimb sunt linistiti. Calici, necajiti, someri, fara speranta, dar linistiti. Astazi, a ajuns si a trecut prin parlament, precum gasca prin apa, guvernul “ POMPA ” varianta III, cu o pleiada de ministrii care mai de care mai corupt, mai plagiator, mai “bulan” cu ungurul in fata, mai tanar  nelinistit si agramat, mai atlet, mai IMM-ist si nu in ultimul rand mai peste sau plumb, sau mai rezervist ori de ce nu mai  turnator( a se citi mai felix sau voiculescu). Adunatura asta numita guvern, nu are nimic a face cu competenta sau guvernarea, are in schimb a face cu interesele de partid, evident PSD, ca despre el vorbiram, cu baronii, si cu devalizarea Romnicai.

Cred insa ca, tot de astazi, i se va trage “ lu governu ” lu sotu lu Daciana, marea cazatura, si asta mai devreme sper eu si nu mai tarziu. Ponta a fost hulit in Parlament, el, ovationatul de altadata, Antonescu a demisionat de la sefia Senatului Romaniei, si asta dupa ce l-a facut arsice pe presbiterul pupincurist Gadea, doar cu o seara inainte, opozitia nu a votat si a protestat, a amenintat puterea cu CCR-ul, o zi de rahat pentru politicieni, dar cu speranta pentru toti romanii. Intarata-i, drace ar spune carcotasii, pe buna dreptate.

Ce s-o alege de tarisoara asta  este greu de spus, mai ales ca in opozitie il vad pe Cacarau, il vad pe Bl(e)aga, il vad pe Diaconescu, si asta doar ca sa-I numesc pe cei care mai conduc intr-un fel sau altul opozitia. Care opozitie ? Asta, cea pe care o avem. Este o vorba romaneasca care spune simplu: asta-I ……cu asta ……… daca ati inteles ce vreau sa spun.

Astept cu nerabdare sa-l vad pe Ponta si Dragnea trimisi la groapa de gunoi a istoriei recente a politicii romanesti, dar nu inaintea lui Cacarau.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *