Nu vreau sa fiu mancurt

noiembrie 09, 2014

Stiu sigur ca nu sunt mancurt , stiu sigur ca visul de libertate poate deveni realitate, stiu sigur ca nu toti am uitat ce au facut EI. Un ciclu este pe cale sa se inchida pe 22 decembrie 2014, data la care se implinesc 25 de ani de cand, a inceput sa fie rescrisa istoria Romaniei. Pe 22 decembrie 1989 a inceput revolutia, pe 22 decembrie 2014 v-a fi instalat noul presedinte al Romaniei. 25 de ani. Un sfert de veac pierdut in zadar? Am uitat oare ce a insemnat inainte libertatea de exprimare, am uitat ce a insemnat inainte sa stai la coada sa-ti primesti portia de ulei, zahar, faina, am uitat ce a insemnat sa primesti energie electrica cu taraita, am uitat ce a insemnat sa fii umilit, am uitat chiar tot ceea ce ni s-a intamplat, am uitat tot ceea ce am trait noi sau cei care nu mai sunt langa noi , dar care striga din mormintele profanate de “ vrednicul care este ” Dragnea  a lui  Bombonica din Teleorman ?

Daca am uitat ce inseamna umilinta, ne aduc aminte ei, oferindu-ne 100 lei, produse de la UE ambulate in pungi PSD, procente la pensii si salarii, somaj cat cuprinde si locuri de munca zero. Am uitat ca au inceput sa umple puscariile pentru ca au furat, au devalizat, au jefuit, au nenorocit destine si vise, ei, adica Viorel Hrebenciuc si fiul, primarul Pendiuc si fiica, Ponta si socrul Ilie Sarbu, Niculescu de la Arges, Bunea Stancu de la Braila, Abramburica Ecaterina Andronescu, Miki Spaga, avocatul hotilor Catalin Voicu, incarceratul de la Jilava, infractorul de drept comun Ady Nastase, si lista poate continua. Oare chiar am uitat? Daca da , atunci Romania nu mai are nici o sansa, noi , copii nostrii, nepotii nostrii, nu mai avem nici o sansa, si poate ca ne meritam soarta.

Romania trezeste-te. A venit vremea . A sosit timpul . Timpul tau, vremea ta. Lasa-I pe EI,  trimite-i la lada de gunoi a istoriei, mergi la vot, voteaza, nu-I lasa sa te fure si acum, nu-I lasa sa-ti hotarasca viitorul, nu-I lasa sa te umileasca iar si iar si iar. AJUNGE.

16 NOIEMBRIE 2014 poate fi o zi de referinta pentru tine si familia ta.

NU UITA. NU UITA. NU UITA. Adu-ti aminte si rade-I pe hoti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *